Huom! Ottaaksesi lisäosan käyttöön, tarvitset Unifaun Online Plus -tilin (nyk. nShift Delivery Plus) sekä sopimukset valitsemiesi kuljetusliikkeiden kanssa.

Lisätietoa

Unifaun DeliveryCheckout / nShift Checkout -lisäosa WooCommercelle

Tarjoa verkkokauppa-asiakkaillesi monipuolinen valikoima tilauksen toimitusvaihtoehtoja, joilla viimeistelet täydellisen ostokokemuksen. Unifaun DeliveryCheckout -palvelun  avulla hallinnoit tarjoamiasi kuljetuspalveluita keskitetysti Unifaun Online -palvelussa (nyk. nShift Delivery Plus).

Ota palvelu heti käyttöösi Unifaun DeliveryCheckout / nShift Delivery -lisäosan avulla.
Lue lisää »

Sisältää:

  • Automaattiset päivitykset vuoden ajan
  • Selkeät asennus- ja käyttöohjeet

Yhteensopivuus:

  • Yhteensopivuus WooCommercen verkkokauppa-alustan kanssa
  • WordPress 4.8+

Lisäosan viimeisin versio: 1.2.5

199.00  sis. alv. every vuosi

Hinta sisältää lisäosan ja päivitykset 1 vuoden ajaksi. Lisäosa on käytettävissä myös vuoden jälkeen, mutta päivitykset vaativat lisenssin uusimisen.

Vaivatonta ja monipuolista kuljetustenhallintaa verkkokauppiaalle

Kuljetustenhallinta hoituu selkeän ja käyttäjäystävällisen hallintapaneelin kautta keskitetysti omassa Unifaun Online -palvelussa.

Monipuoliset kuljetusasetukset

Voit määrittää tarjoamillesi toimitusvaihtoehdoille erilaisia sääntöjä esimerkiksi tilauksen painon, hinnan, mittojen, osoitteen, kielen tai valuutan mukaan. Lisäksi voit hyödyntää erilaisia lähetysalueita sekä toimitustaparyhmiä, jolloin niiden vaihtaminen esimerkiksi sesongin mukaan onnistuu nopeasti ja helposti.

Yli 100 kuljetusliikettä

Käytössäsi ovat lähes kaikki pohjoismaiset verkkokauppoja tukevat kuljetusliikkeet ja ajantasaiset toimituspisteet. Voit tarjota kaikki kuljetusliikkeiden toimitusvaihtoehdot asiakkaallesi tai rajata vaihtoehtoja haluamallasi tavalla. Käytettävissäsi olevia toimittajia ovat mm. Posti, Matkahuolto, DB Schenker, DHL, PostNord, GLS, TNT, Kaukokiito, UPS ja FedEx.

Suora pakettikorttitulostus

Kun asiakkaasi on tehnyt tilauksen, voit tulostaa pakettikortin suoraan verkkokauppasi hallintapaneelin kautta. Kaikki tilauksen tiedot ja dokumentit tallentuvat automaattisesti tilauksen tietoihin. Pakettikortit ovat saatavilla keskitetysti Unifaun Onlinesta (nyk. nShift Delivery), mikä mahdollistaa myös esimerkiksi massaprinttauksen.

Vaivatonta palautuksenhallintaa

Mikäli asiakkaasi haluaa palauttaa tilauksen, hän voi tulostaa palautuskortin lähetysvahvistuksessa tulleen linkin kautta sekä omasta tilaushistoriastaan. Palautuskortti on saatavilla verkkokaupassasi tilauksen tiedoissa, joten myös sinä voit halutessasi tulostaa sen ja lähettää asiakkaalle tilauksen mukana tai tarvittaessa myöhemmin.

Toimitustapojen vaihtaminen

Mikäli asiakkaasi ilmoittaa haluavansa muutoksia toimitukseensa tai sinun täytyy jostain muusta syystä muuttaa tilauksen toimitustapaa, voit tehdä sen helposti tilauksen hallinnan kautta. Uudet toimitustiedot päivittyvät tilaustietoihin ja Unifaun Online   -palveluun (nyk. nShift Delivery).

Toimivuuden varmistaminen

Lisäosan avulla varmistat, että syöttämäsi integraatiotunnukset ovat oikein, ja säästyt mahdollisilta väärien tunnuksien aiheuttamilta ongelmilta. Lisäksi ennen palvelun käyttöönottoa voit kokeilla sen toimivuutta testitilassa, jossa on mahdollista tarkastella muutamaa yleisintä toimitusvaihtoehtoa. Testitila asetetaan päälle lisäosan asetuksista.

Täydennä verkkokauppa-asiakkaasi ostokokemus toimivilla kuljetusratkaisuilla

Monipuolisten toimitusvaihtoehtojen avulla viimeistelet asiakkaasi täydellisen ostokokemuksen, lisäät asiakastyytyväisyyttä ja hankit lisämyyntiä.

Monipuoliset toimitusvaihtoehdot

Tarjoa asiakkaallesi vaihtoehtoja tilauksen toimitukseen, joista hän voi valita itselleen sopivimman toimitustavan ja -paikan, oli se sitten koti, työpaikka, noutopiste tai myymälä. Useamman vaihtoehdon tarjoaminen viimeistelee hyvän ostokokemuksen ja lisää asiakastyytyväisyyttä. Asiakkaasi näkee samassa näkymässä myös toimituspisteiden tiedot, kuten aukioloajat ja osoitteen.

Lisäpalvelut tilaukselle

Unifaun DeliveryCheckout -palvelun avulla voit tarjota asiakkaallesi erilaisia lisäpalveluita verkkokauppasi kassalla. Tarjottavia lisäpalveluita voivat olla esimerkiksi lahjapaketointi tai viesti lahjatilauksen vastaanottajalle.

Oma seurantapalvelu

Tehtyään tilauksen, asiakkaasi saa sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää linkin kuljetuksen seurantaan. Track & Trace -palvelu mahdollistaa, että voit tarjota asiakkaallesi seurantalinkin Unifaunin omaan seurantapalveluun, jolloin hänen ei tarvitse siirtyä kuljetusliikkeen sivuille tätä varten. Voit myös itse seurata lähetyksiäsi suoraan tilauksen hallinnasta löytyvän seurantakoodin kautta.

Helpot palautukset

Tehtyään tilauksen, asiakkaasi saa sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää linkin kuljetuksen seurantaan. Track & Trace -palvelu mahdollistaa, että voit tarjota asiakkaallesi seurantalinkin Unifaunin omaan seurantapalveluun, jolloin hänen ei tarvitse siirtyä kuljetusliikkeen sivuille tätä varten. Voit myös itse seurata lähetyksiäsi suoraan tilauksen hallinnasta löytyvän seurantakoodin kautta.

Saapumisilmoitus tekstiviestillä

Mikäli kuljetusliikkeellä on käytössä sms-ilmoitukset, asiakkaasi saa paketin saapumisesta tekstiviesti-ilmoituksen noutotietoineen. Lisäksi osa toimittajista lähettää asiakkaille myös sähköposti-ilmoituksen tilauksen saapumisesta.

Timanttinen ostokokemus

Tyytyväiset asiakkaat ostavat useammin ja enemmän sekä levittävät brändisi ilosanomaa. Kun asiakkaalle on tarjolla monipuolisia toimitusvaihtoehtoja käyttäjäystävällisessä ja selkeässä kassanäkymässä, lopullinen ostokokemus täydentyy positiivisesti.

FAQ

Jäikö jokin mietityttämään? Katso, löydätkö vastauksen kysymykseesi alta. Jos et, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mitä kuljetusliikkeitä palveluun on saatavilla?

Posti, Matkahuolto, DB Schenker, DHL, PostNord, Privpak Finland, GLS, TNT, Kaukokiito, Bring, UPS, Budbee, Citymail, FedEx, DANX

Mitä tarvitsen ottaakseni käyttöön Unifaun DeliveryCheckout -palvelun (nyk. nShift Delivery)?

Tarvitset Unifaun Online Plus -tilin (nyk. nShift Delivery Plus) ja sopimukset haluamiesi kuljetusliikkeiden kanssa.

Missä hinnoittelen toimitukset?

Toimitusten hinnat ja toteutumissäännöt asetetaan Unifaun Onlinessa.

Miten otan DeliveryCheckout-palvelun (nyk. nShift Delivery) käyttöön ja asennan lisäosan?

Ostettuasi lisäosan saat asennettavan .zip -tiedoston sekä selkeät asennus- ja käyttöohjeet. Unifaun tarjoaa DeliveryCheckout-palvelun (nyk. nShift Delivery) käyttöönoton yhteydessä palvelun käyttökoulutuksen, josta voit sopia ottamalla yhteyttä nShiftin asiakaspalveluun.

Sisältyykö palveluun asiakastuki?

Lisäosan hintaan ei sisälly käytön tai asennuksen tukea, mutta oston mukana saat selkeät asennus- ja käyttöohjeet, joiden avulla käyttöönotto sujuu vaivattomasti. nShiftin asiakastuki auttaa Unifaun Onlinen (nyk. nShift Delivery) käytössä.

Sisältääkö palvelu päivitykset ja uudet versiot?

Hinta sisältää lisäosan ja päivitykset 1 vuoden ajaksi. Lisäosa on käytettävissä myös vuoden jälkeen, mutta päivitykset vaativat uuden lisenssin hankinnan.

Mistä saan tarvittavat integraatiotunnukset?

Saat API-tunnuksen Unifaun Online -palvelusta (nyk. nShift Delivery). Lisäosan asetuksiin syötetään yhdistetty API-tunnus.

Voiko lisäosan toimintaa testata ennen palvelun kytkentää?

Voit asettaa lisäosan asetuksista testitilan, jossa voit tarkastella muutamaa yleisintä toimitusvaihtoehtoa.

Toimiiko lisäosa eri verkkotunnuksessa kehityksen aikana?

Toimii. Kehitysosoitteen ja verkkokaupan verkkotunnuksen voi syöttää tilauksen yhteydessä, jotka lisäosa välittää palveluntarjoajalle.

Minulla on useita verkkokauppoja, tarvitsenko jokaiseen oman lisäosan?

Lisenssi on yhdelle verkkokaupalle ja verkkotunnuskohtainen. Tarvitset oman lisenssin jokaiseen erilliseen verkkokauppaan.

Olen verkkokauppatoimittaja, onko teillä toimistolisenssiä?

Mikäli asiakasprojektisi vaativat useampia lisenssejä, ota yhteyttä meihin (vaatii käyttäjätilin luomisen).

Lisäosa on asennettu, mutta toimitustapoja ei näy kassalla?

Varmista ensin verkkokauppasi asetuksista, että lisäosa on otettu käyttöön ja saatavilla haluamallasi toimitusalueella. Tarkista asetuksista API-tunnusten toimivuus ja oikea DeliveryCheckout ID. Tarkasta, että olet asettanut toimitustavat käyttöön valitsemallesi DeliveryCheckout ID:lle sekä toimitustapojen säännöt Unifaun Online -palvelusta (nyk. nShift Delivery Plus).